Wat doet een massage voor u?

Onze ontspannende massage is bedoelt om jezelf te laten verwennen. Door middel van aanraking en massage lekker genieten. Even geen stress, even niet van alles moeten maar tijd voor jezelf. Rust en ontspanning is de doelstelling.
 
Achterliggende gedachte is dat lichaam en geest in balans moeten zijn om je prettig te voelen. We zijn meestal te veel bezig met onze geest, we denken hele dagen over alles wat we nog moeten doen of al hebben gedaan. Maar ons lichaam heeft ook behoefte aan aandacht. Lijfelijk aanraken doet mensen goed. We zijn ons vaak niet bewust van ons lichaam en de behoefte om aangeraakt te worden.

Ik ga ervan uit dat veel emoties, zoals irritatie, boosheid, wantrouwen, stress en andere kwetsuren in het lichaam worden opgeslagen. Hierdoor kun je verharden en kun je wat strak in je lijf komen te zitten, of worden nek, schouders, rug zwaar belast. Dmv. aanraking worden ook die  kwetsuren/ spanningen aangeraakt, ik noem het gezien worden. Door de aanraking ontstaat vaak een verruiming en verlichting, je vel komt wat soepeler om je lijf te liggen wat ruimte geeft en souplesse. Er ontstaat dus verzachting en daardoor zal men zich lekkerder voelen in het eigen lijf. Dit heeft gelijktijdig reactie op de geest, je voelt je ook in je hoofd lichter en soepeler.

Belangrijk element is dat bij ontspanning het loslaten ontstaat. Loslaten van alles wat in je hoofd zit, van alles wat je nog moet doen. Even loskomen van gedachten en je laten verwennen door de massage. Door met massage aandacht te creëren voor het lijfelijke kan je hoofd zich ook even vrij maken.

Massage geeft doorbloeding van het weefstel waardoor pijn plekken in de gemasseerde delen meestal doet afnemen, wat een ontspannende werking geeft.

Massage moet zijn als een cadeautje voor jezelf. Aan het eind ontspannen voelen en energie weer voelen stromen.
Het uitgangspunt tijdens de massages is: 

 - met aandacht de persoon aanraken

- navraag doen naar spanningsplekken in het lichaam.

- Tussentijds feedback vragen over de massage . Dit om goed af te stemmen op de behoefte van de klant.

- Klanten kunnen zelf aangeven voor welk lichaamsdeel extra aandacht moet zijn.

- De massage is niet bedoelt om lichamelijke klachten weg te nemen, alhoewel spanning in de spieren vaak wel afneemt tijdens de massage

- Geen erotische massage  

Verder kunt u bij ons ook uw keuze maken of samenstellen met  massages van: 

Nek , schouder en rug,

Nek schouder en hoofd,

Voetmassage,

Totale lichaamsmassage